Ring the bell now! OFERTĂ STUDENŢI la Health Academy Timişoara

Data postării: 2011-10-17

Eşti student? Profită de oferta noastră specială de abonamente!

Alege World Class Health Academy Timişoara!

Dacă vrei să atragi priviri oriunde te-ai duce, înseamnă că trebuie să ai grijă de corpul tău!  De ce să nu te laşi pe mâna celor mai buni profesionişti ai domeniului de wellness care te vor ajuta să înţelegi importanţa antrenamentelor regulate, a nutriţiei echilibrate şi a unui corp demn de invidiat?!

Îţi punem la dispoziţie programe la cele mai înalte standarde oferindu-ţi acces la Gym într-o sala de peste 700 mp, Group Fitness Studio, Cycling Studio, Sauna & Relaxation Area.

Instructorii şi antrenorii noştri personali te aşteaptă pentru ca viaţa ta să devină mai bună, să capeţi mai multă forţă şi energie şi de ce nu, să fii mai încrezător.
Suntem într-o continuă regenerare a conceptelor de group training, de curând  lansând  parteneriatul cu LES MILLS, lider de piaţă în concept de group fitness la nivel mondial. Vom introduce pentru început 3 concepte BODYPUMP®, BODYCOMBAT®, CXWORX™.

Vei veni la noi nu numai pentru a te antrena ci şi pentru mediul de socializare. Acesta este motivul pentru care organizăm multe petreceri şi evenimente dedicate membrilor noştri dar şi publicului larg. La noi, antrenamentul este unul foarte eficient dar şi distractiv!

Te aşteptăm!

Pentru mai multe informaţii referitoare la abonamentele speciale pentru studenţi, vă rugăm întrebaţi la recepţie.