TE INSPIRĂM SĂ TE ANTRENEZI CU NOI

TE INSPIRĂM SĂ TE ANTRENEZI CU NOI

Fiind membru World Class, ai la dispoziţie o multitudine de clase din care poţi alege. Poţi frecventa cele mai populare concepte de antrenamente de grup ca metodă modernă de antrenament. Credem cu adevărat că prin aceste antrenamente îţi poţi atinge obiectivele propuse. Antrenându-te în timp ce te distrezi vei fi pe calea cea bună spre un stil de viaţă sănătos.

ORICINE POATE PARTICIPA

Dorim să participi la orice clasă indiferent de experienţa acumulată. Antrenorii noştri se vor asigura de participarea activă şi de gradul de intensitate al antrenamentului pentru fiecare membru în parte. Chiar dacă prima clasă dintr-un anumit gen va conţine exerciţii noi şi diferite, nu uitaţi că "Repetarea este mama învăţăturii". Următoarea clasă va fi cu siguranţă mai uşoară.

MIND. WORK. MOVE.

Clasele noastre de antrenamente de grup sunt cuprinse în 3 categorii. Acest lucru te va ajuta să găseşti clasele care îţi plac, dar totodată poţi încerca şi să descoperi clase noi.

MIND FLEXIBILITY & STRENGTH

Antrenamente care creează armonie între corp şi minte, îmbunătăţind forţa, postura, puterea de concentrare şi flexibilitatea. Clasele din această categorie se bazează pe capacităţile tale de a-ţi crea o stare de calm, concentrare, împlinire şi satisfacţie. Trebuie încercate ca remediu împotriva stresului cotidian.

(Clase din categoria MIND: Body Balance, Hatha Yoga, Power Yoga, Power Pilates)


WORK STRENGTH & PULSE

Clase antrenante care îşi vor creşte rezistenţa şi forţa. Dedicate celor care doresc coregrafie minimă a exerciţiilor şi o provocare fizică cu fiecare exerciţiu. Un antrenament simplu, complet şi eficient.

(Clase din categoria Work: Body Combat, Body Step, Aerobics, Step, Power Box and Spinning)


MOVE DANCE & COORDINATION

Antrenament eficient care îmbunătăţeşte coordonarea, ritmul şi forţa. Clasele sunt inspirate din tradiţionalul aerobic, dar cu influenţe din lumea dansului. Acceptă experienţa mişcării la cele mai înalte cote.

(Clase din categoria MOVE: Body Jam, Dance, Step Dance, Latin, Funk, Jazz, Afro)

LES MILLS™ - partener exclusiv World Class în România

World Class este partener exclusiv LES MILLS™ - cel mai mare provider de concepte de fitness în lume. Programele de group fitness LES MILLS™ schimbă viețile a milioane de oameni din 14.000 de cluburi din 80 de țări. Misiunea lor este de a crea o planetă cu oameni în formă și sănătoși, urmând pașii antrenamentelor lor. Fiecare zi este o provocare adusă participanților de a lăsa deoparte stresul cotidian și de a se pierde pentru o oră într-una dintre cele mai populare clase de group fitness.

BODYCOMBAT

Ei își reînnoiesc cele 10 programe la fiecare trei luni, cu coregrafie nouă, muzică cu licență și prin dezvoltarea educației instructorilor, creând astfel o experiență de exercițiu revigorant cunoscut în întreaga lume.

Cu LES MILLS™ nu numai că te antrenezi, ci vei face parte dintr-o mare comunitate. Vei simți energia programelor alături de instructori certificați care te vor ghida de-a lungul unui antrenament extrem de motivant laolaltă cu hiturile muzicii internaționale.

BODYPUMP

Te vei dezlănțui, te vei îndrăgosti de fitness și îți vei schimba viața. Vei transpira, vei striga, dar vei pleca cu o stare de bine, simțindu-te revigorat. Iar mâine vei veni înapoi și te vei antrena din nou.

Adevăratele programe Les Mills le găsiți numai la World Class!

Pentru programele CXWORX™, BODYCOMBAT™, BODYPUMP™, GRIT™ Strength, GRIT™ Plyo şi orice alte programe Les Mills, World Class Romania are drept exclusiv de folosinţă. Orice alte 'replici' din alte centre din ţară nefiind autorizate.

CXWORX

 
 

PARTENERII NOŞTRI

 

PARTENERI MEDIA

 

WORLD CLASS INTERNATIONAL : BELGIUM | CROATIA | CZECH REPUBLIC | FRANCE | HUNGARY | POLAND | ROMANIA | SERBIA | SWEDEN

 
 
 
x

WorldClass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >