Get Fit to Travel în August

Data postării: 2011-08-13

Încheie un abonament individual până în 31 august şi poţi câştiga o vacanţă personalizată în Franţa oferită de exploratist.ro!

Vezi Regulamentul complet al concursului.

Cannes – Franţa: 22-25 sep 2011 / 3 nopţi

Până în secolul al 19-lea, Cannes a fost un mic sat de pescari, dar acum este recunoscut ca loc de joacă pentru Europa, de către cei bogaţi şi faimosi, precum şi pentru prestigiosul festival de film de aici.

Pe tot parcursul anului oraşului este locuit de celebrităţi din industria filmului, bucurându-se de soarele mediteraneean şi consumatoarele de bunuri de design, în buticurile cele mai exclusiviste ale Cannes-ului. În luna mai, oraşul debordează de actori din lumea celor mai faimoase pelicule, producători şi regizori, care au ales această parte a Rivierei franceze pentru a sărbători şi pentru a recompensa cele mai bune filme.

La Cannes, nu puteţi ocoli principalele atracţii: promenada de pe Croisette, care se întinde pe trei kilometri de la malul mării Cannes, Portul Vechi, un memento al istoriei oraşului şi de Palais des Festivals, gazda tradiţională a sărbătoririi Festivalul de Film de la Cannes.

Pachetul include

1. Cazare: HOTEL LE CAVENDISH 4* / 3 nopţi / cameră dublă / mic dejun inclus

> Situat în centrul oraşului Cannes, Le Cavendish se află la 2 minute de mers pe jos de Boulevard de la Croisette şi de plajă. Se oferă serviciu de concierge, parcare cu valet şi cazare de 4 stele.

> Acest hotel de tip boutique oferă camere izolate fonic, dotate cu TV prin satelit, aer condiţionat şi acces gratuit la Wi-Fi. Unele camere de la Cavendish au şi balcon privat.

> Bufetul de mic dejun de casă se prepară la hotel şi oferă sucuri proaspete şi gemuri. Oaspeţii sunt invitaţi să se relaxeze în lounge-bar, care oferă o selecţie de aperitive cu autoservire, între 18:00 si 21:00.

> Le Cavendish se află la 5 minute de mers pe jos de Palais des Festivals et des Congres şi la doar 300 de metri de Gara din Cannes.

Comentarii de la clienţi:

„Ne-am întoarce cu siguranţă aici din nou şi-l recomand tuturor prietenilor şi familiei”

„Camera a fost foarte frumos decorată şi plăcută.”

„Într-un oraş scump a fost unul din locurile unde am simtit cu adevarat valorarea banilor.”

„Poziţia este minunată – o plimbare de 5 minute până în centrul oraşului, camerele sunt spaţioase şi frumos decorate.”

„Personalul a fost foarte prietenos şi informaţiile oferite nu ar fi putut fi mai utile.”

„Wi-Fi a fost gratuit, la bar ne-a fost servit un aperitiv înainte de a merge la cină”

„Dacă doriţi să mergeţi la plajă şi micul dejun vă aşteaptă”

‘Hotelul oferă o experienţă „interesantă” şi de neuitat”

„Hotelul este un pic mai departe de malul mării”

2. Bilete de avion Bucureşti – Nisa şi retur, zbor de linie, toate taxele incluse

3. Bilet de tren Nisa – Cannes – Nisa

4. Transfer de la şi la aeroport – hotel – aeroport

5. Bonus: Una sau mai multe activităţi vor fi personalizate dupa ce câştigătorul concursului se întâlneşte cu consultantul de la Agenţia Exploratist.

 Nu este inclus:

Asigurare medicală

Cannes

Marrakech – Maroc