Cursa pentru pătrăţele, la start!

Data postării: 2012-08-14

Îi recunoști cu ușurință din momentul în care pășești în gym. Nu doar datorită echipamentului inscripționat și a insignei pe care scrie „trainer” dar și a modului incredibil în care arată.
Antrenorii World Class sunt o sursă de inspirație și motivație pentru toți cu care lucrează și prin forma lor fizică. O dovadă vie a faptului că totul este posibil atunci când îți stabilești obiective, le urmărești cu perseverență și ambiție și ai o viață echilibrată.

Abdomen cu şase pătrăţele în doar trei luni

Nu puțini sunt clienții care, dealungul anilor, s-au ridicat la nivelul sau și-au depășit profesorii. Nu puțini sunt cei dornici să ajungă aici. Ei ne-au inspirat să o orchestrăm o nouă provocare: abdomen cu șase pătrățele în doar trei luni! Desigur, sub directa îndrumare și supraveghere a trainerului Iulian Panait, supranumit de noi, colegii săi de la World Class, ”Mr. Abbs”! Fost sportiv de performanță (atletism), Iulian Panait a căpătat faimosul abdomen cu șase pătrățele la o vârstă fragedă, de 14 ani, și a reușit să și-l păstreze.

240 de domni s-au înscris în cocncursul nostru de pe Facebook, convinși că pot face față acestei provocări. Dintre aceștia , am ales 20 de finaliști pe care i-am invitat să participe la o clasă de cross fit (pentru a le testa rezistența) și la un interviu Iulian si cu Andreea Ioniță, Marketing Manager World Class România (pentru a vedea cât de hotărâți sunt în demersul lor). Dintre cei unsprezece participanți (de vreme ploioasă, week-end, concedii), cel mai convingător a fost Alexandru Papugiu. Cu toate acestea, alegerea a fost dificilă.

Alexandru Papugiu, câştigătorul competiţiei

”Ne-a fost greu să alegem pentru că toți ne-au impresionat cu motivația și dorința lor de a avea rezultate. De aceea, ceilalți zece au primit din partea World Class un bonus constând într-un clip card de personal training pentru o lună de zile. Fiecare dintre ei se va antrena cu câte un antrenor din clubul al cărui membru este”, povestește Andreea Ioniță.

”Cu toții au fost foarte receptivi deși nu se așteptau să fie atât de greu”, completează Iulian care mai spune că l-a ales pe Alexandru pentru că întrunește toate condițiile necesare pentru a ajunge la un abdomen de tip 6 pack în trei luni: este acoperit, are un metabolism rapid și are masă muscular.

La fel ca și Iulian, Alexandru Papugiu (22 de ani) a început să practice sportul de performanță la o vârstă fragedă. A făcut rugby timp de zece ani și și-a încheiat junioratul la una dintre cele mai îndrăgite echipe, Dinamo. S-a lăsat înainte de admiterea la facultate însă a continuat să se mențină în formă mergând la sală și făcând trasee lungi cu bicicleta.

”Dacă am fi avut astfel de antrenamente în perioada în care făceam sport de performanță, acum fie eu aș fi jucat la o echipă de afară, fie echipa din România ar fi avut rezultate net superioare”, declară încântat de proba nostră de concurs cross fit.
In timpul liber, Alex face modeling, activitate care îi place și pe care dorește să o continue în următorii ani. Acesta este unul din motivele pentru care își dorește un abdomen cu șase pătrățele. La asta se adaugă și faptul că îi plac provocările, că vrea să adopte un stil de viață mai sănătos decât cel pe care îl are acum și că dorește să scape de…burtică.

Alexandru se apucă deja de treabă la World Class health Academy at The Grand Marriott. El va lucra cu Iulian de trei ori pe săptămână, în cadrul unor antrenamente care vor include forță, functional training dar și cardio, pentru că trebuie să dea jos 5 – 6 kilograme. Iulian spune că, dacă va fi necesar, va extinde programul cu încă două antrenamente, constând în ore de fitness de grup – body pump, switching, cycling. Iulian Panait este foarte încrezător în reușita elevului său și spune că orice bărbat care are cât de cât condiție fizică, este în formă și are un metabolism bun, poate obține un rezultat similar. 

Rămâneți alături de noi în următoarele trei luni și urmăriți-l pe Alexandru săptămânal. Veți vedea cum țesutul adipos de pe abdomen se poate transforma în pătrățele, șase pătrățele, într-un timp record!