CLUJ FITNESS FESTIVAL

Data postării: 2014-11-06

Cea mai mare manifestaţie de fitness, sănătate şi wellness din centrul ţării are loc sâmbătă, 22 noiembrie, la World Class Health Academy Cluj!

Vă aşteptăm la un festival plin de energie, cu 20 instructori naţionali şi internaţionali şi peste 25 sesiuni de antrenament GRATUITE, care vă vor oferi experienţa ultimelor tendinţe de fitness din lume!

Program


Vrei să ştii mai multe?

– Programul a fost dezvoltat prin colaborarea dintre World Class şi Move On Fitness Education. Orarul este semnat Julio Papi (Spania), Peter Ambjorn (Suedia) şi Cristian Stamate (România), toţi prezentatori la eveniment. 

– Vei avea în faţă unii dintre cei mai buni instructori de la World Class, nu numai din echipa de la Cluj, ci şi din Bucureşti şi Timişoara. 

– Unii dintre Master Trainerii Move On, inclusiv Per Markussen, vor preda la eveniment. 

– Vei găsi aici programe exclusive de antrenament, ce nu sunt disponibile în alte cluburi din România, cum ar fi SYNRGY XCIRCUIT, Superfunctional, Metabolic Body Workout etc.

– Vei avea posibilitatea să urmezi sesiuni Pilates Mat Work certificate de Pilates Move On Academy. 

– Te vei antrena în zona Queenax cu diferite sisteme de antrenament de suspensie. Depăşim limitele TRX şi te aducem la un alt nivel. 

– Pentru cei care iubesc antrenamentele funcţionale, am pregătit FST şi Metabolic, dar şi programele exclusive Kettlebell şi Bulgarian Bag

Rezervările se fac la receptie.cluj@worldclass.ro