CLASE ANULATE ÎNTRE 24-26 NOIEMBRIE

Data postării: 2012-11-19

Dragi membri,

La World Class investim permanent în educația și perfecționarea echipei noastre pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor voastre și a vă garanta rezultatele dorite.

În perioada 24-26 Noiembrie, la World Class Bucureşti va avea loc training-ul pentru instructori METABOLIC TOTAL BODY WORKOUT, găzduit de Julio Papi. Întreaga echipă din Cluj va fi si ea prezentă, motiv pentru care clasele din Club vor fi anulate.

Conceput pentru a crește rata metabolică a organismului, la acest antrenament se ard mai multe calorii și grăsimi pentru perioade mai lungi de timp și după antrenament. Organismul va fi mai activ, tonic și funcțional. Sesiunile sunt scurte, intense și pline de stimulări diferite. Se folosește Step-ul pentru creșterea ritmului cardiac și a consumului de oxigen. Toate mişcările sunt ușoare, dar foarte intense. Se îmbunătățește agilitatea, forța explozivă, echilibrul, și mult mai mult, modelarea corpului și senzația de bine din fiecare zi. În curând, acest concept va fi pus și la dispoziția dumneavoastră fiind introdus în programul claselor de Group Training.

Mulţumim pentru înţelegere!