Citeşte materialul World Class din Ghidul Miresei

Data postării: 2011-08-22

În acest an înnobilat de două nunți regale răsunătoare, pe care le-am urmărit cu sufletul la gură – cum altfel?! – s-a vorbit mult despre formă. A curs multă cerneală pe tema tradițiilor și a regulilor stricte care acompaniază un astfel de eveniment, au fost măsurați metri de tul, au fost analizate și psihanalizate săruturi regale, s-au publicat liste de meniuri. S-a vorbit mai puțin despre ceea se ascunde în spatele ritualului executat la perfecție de către miri și de către invitații lor cu sânge albastru. Privilegiul nostru, al oamenilor de rând, este că ne putem iubi în intimitate. Anonimatul ne permite să ne jucăm mai mult, să ne exprimăm sentimentele mai liber și să încălcăm, la nevoie, eticheta.

De aceea, îţi propun să primeşti acest număr al revistei pe care ţi l-am pregătit ca pe o veche prietenă de suflet. Venim în vizită neanunțați, așa cum își permit doar cei apropiați, care se mulțumesc să se bucure de compania ta fără să te judece. Relaxează-te, pune de-o cafea și hai să vorbim despre nuntă. Despre rochia pe care ți-ar plăcea s-o porți, despre cum se comportă viitorii socri (apropos, avem un zodiac care te va face să-ți joci soacra pe degete!), despre ce vin ar fi potrivit să alegi să curgă-n valuri la petrecere.

Coperta Ghidul Miresei

Ah, să nu uit! Te-ai uitat la Narcisa Sălbatică? Și noi… Și pentru că ne-a plăcut de Alina Pușcaș, ne-am gândit s-o îmbrăcăm în mireasă. E tare frumoasă și îmi pare rău, dragă prietenă, dar nu prea avem cum s-o tocăm mărunt, ca-ntre fete: nu are ifose de vedetă, e de treabă, am râs la shooting și nici n-am simțit că muncim. Stai să vezi rochiile: una și una!

Știu că mai e puțin până la nuntă, așa că te credem când spui că ești stresată. Știu că vă mai și certați din când în când, așa se întâmplă mereu când sunt multe de rezolvat. Îți povestim și despre principalele motive de ceartă în cuplu: ai să vezi, nu sunteți singurii și există soluții! În plus, între noi fie vorba, împăcarea e atât de dulce! Vai, să nu uit! Trebuie neapărat să ne uităm împreună la pictorialul cu machiaje… Pentru că e greu să decizi dacă vrei să fii o mireasă ingenuă sau sexy, trebuie neapărat să încerci ambele variante cu ceva timp înainte. Privește-le pe cititoarele care au fost machiate și aranjate în două stiluri diferite și inspiră-te ca să găsești stilul tău preferat.

Editorial Ghidul Miresei

Vezi? Avem atât de multe de povestit, încât nu ne ajunge o pagină! Noroc că sunt multe, multe și ți le dedicăm pe toate ție, cu drag. Pentru că deh, sunt lucruri pe care și le permit doar capetele încoronate ale lumii. Însă cele mai importante: dragostea, prietenia, imaginația, libertatea de decizie, fericirea, mulțumirea – ne sunt cel puțin la fel de accesibile!