DESPRE NOI

Lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, World Class România este locul special conceput pentru a aduce calitate vieții prin mișcare.

Încă de la deschiderea primului centru în România, în anul 2000, misiunea World Class a fost aceea de a oferi un mediu prietenos membrilor săi, un loc doar al lor, departe de casă și muncă, unde să-și găsească motivația și inspirația pentru un nou stil de viață.

 

aboutus

MANAGEMENT Worldclass România

Kent Orrgren
CEO World Class România

Cu peste 28 de ani de experiență în industria internațională de wellness, Kent a deținut anterior diferite posturi de conducere în cadrul unor lanțuri de centre de fitness de top din Suedia, având un portofoliu vast de proiecte implementate cu succes.

Gabriel Hnyatek
COO & Managing Partner World Class Romania

COO World Class International – Coordonare şi Management pentru cluburile World Class din 7 ţări cu 1500 de angajaţi, 2010-Prezent

Alexandru Marcu
Personal Training Manager

2014 – prezent – Personal Training Manager pentru 4 cluburi World Class, responsabil cu coordonarea antrenorilor personali și dezvoltarea de programe de fitness la nivel de rețea.

CRISTIAN STAMATE
Personal Training Coordinator

Cel mai nou component al echipei de management World Class, Cristian răspunde de antrenorii personali.

Andreea Pautov
Marketing Manager

Andreea Pautov (ex Ioniță) face parte de aproape 3 ani din echipa World Class Romania, ocupând poziția de Marketing Manager.

Peter Ambjörn
Group Fitness Manager

Peter Ambjörn lucrează pentru World Class din anul 1994 și este una dintre persoanele-cheie din cadrul companiei.

WORK WITH US
Adevăratele programe Les Mills le găsiți numai la World Class!

 

 

 

PRESS RELEASE

World Class România oferă toate serviciile de fitness atât pentru persoane fizice cât şi pentru companii. Centrele asigură servicii la cele mai înalte standarde, într-un mediu sigur şi prietenos. Nu întâmplător, în 2010, România a fost fruntaşă la capitolul Manageri în cadrul întrevederii organizate de World Class International, câştigând trei premii: Cel mai bun Manager, Cel mai bun Club Manager si Cel mai bun Club.
Centrele World Class din România oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling şi Relaxation Area&SPA, punând la dispoziţia membrilor săi programe de cinci stele.

brand-image-ss16-grit-plyo2